Колите от тежкия удар на пътя Пловдив – Пазарджик  са

...
Колите от тежкия удар на пътя Пловдив – Пазарджик  са
Коментари Харесай

Четирима загинали и трима пострадали при челния сблъсък на пътя Пловдив – Пазарджик

Колите от тежкия удар на пътя Пловдив – Пазарджик  са безусловно смачкани. На пътя се виждат разхвърчани елементи от тях. И двата автомобила, Форд Фокус и Шкода Октавия, са с пловдивска регистрация. Тепърва ще се обяснява каква е повода за нещастието, съобщава 
Прочетете още
 Окръжна прокуратура - Пазарджик следи досъдебно произвеждане за зародилото тежко пътнотранспортно произшествие. Извършват се дейни дейности по следствието за изясняване на аргументите. На мястото се намира дежурен прокурор. Това оповестиха от Окръжна прокуратура-Пазарджик.

Към момента пътят е затворен за придвижване, екипи на бранш Пътна полиция на районно управление (на МВР) Пазарджик основават краткотрайна организация на придвижване на транспортните средства. Обходният път е през селата Говедаре и Мало Конаре, след  което се връщат на основен път 18 по посока за  Пазарджик. В обратна  посока е същото – разклона за село Мало Конаре, село Говедаре и оттова на основния път в посока Пловдив.

От Агенция " Пътна инфраструктура " оповестиха, че трафикът се пренасочва по пътя през Огняново и общински път през Хаджиево и Говедаре.

Аварийно избавителен автомобилна пожарната от Пазарджик, както и екипи на полицията са на мястото.

Очаквайте детайлности!

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР